Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Geen schroef te zien

Vernieuwing en ontwikkeling 

Als startende onderneming ga je op zoek naar mogelijkheden in het verbeteren van je product. In dit geval in de afwerking van het huisje. Omdat er 1-op-1 contact is met de architect kunnen we snel schakelen. En ook de architect is geïnteresseerd in alles wat beschikbaar is om de woningen te verbeteren en om te voldoen aan de vraag van de klant. 

We zijn geïnspireerd geraakt! 

Op de recreatievakbeurs in Hardenberg (november 2022), raakten we in gesprek met een meneer. Deze zag ons kleine tuinkamer (15m2) staan en was geïnteresseerd in hoe het huisje gebouwd en afgewerkt was. Hij gaf ons een hele mooie en waardevolle tip. Hij vroeg: “Waarom zitten er schroeven in het hout? Waarom is dit zichtbaar? Het is toch mooier als je geen schroeven ziet? En ook maakt het schroeven in hout meer risico dat dit een zwakke plek wordt.”

Ja inderdaad wat zou het mooi zijn als er geen schroeven zichtbaar zijn. Met deze tip hebben we met onze architect in Polen contact opgenomen. En het kan hoor. Ook zonder zichtbare schroeven. Het is iets bewerkelijker maar vanaf nu worden onze huisjes ook zonder zichtbare schroeven afgewerkt. Ook de STUGA die afgelopen maart 2023 op camping si-es-an in Balkbrug zijn geplaatst zijn zonder zichtbare schroeven. 

Hoe wil jij de afwerking van jouw NexHus? Bespreek met ons de mogelijkheden en jouw wensen. Er is zoveel moois mogelijk. Wat is jouw favoriete NexHus?