Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

NexHus op de Recreatie vakbeurs november 2023

NexHus presenteert de STUGA Plus

Tijdens de Recreatie Vakbeurs presenteert NexHus de STUGA Plus. Een heel compact luxe Tiny House van 33m2. Maar van alle gemakken voorzien. Kom kijken, ruiken en raak het huisje maar eens aan. Zie met eigen ogen met welke duurzame materialen we werken en maak kennis met NexHus. Schrijf je gratis in via deze link voor toegangskaarten voor de Recreatie vakbeurs.

Bekijk de impressie video’s van de STUGA Plus gemaakt door InStyle Concepts!

 

 

Recreatie Vakbeurs 2023

De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van honderden exposanten uit de complete sector binnen de recreatie. 

Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs je klaarstoomt en up-to-date maakt voor het nieuwe recreatieseizoen!