Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

In gesprek met: Camping Si-Es-An

even voorstellen

Ruim een jaar geleden is er een leuk contact ontstaan met Jarno en Willeke, campingeigenaren van Camping Si-Es-An in Balkbrug en NexHus (zie foto rechts). 

Si-Es-An is een natuurlijke en groene camping gelegen in het prachtige natuurgebied ‘het Reestdal’. Een camping met een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Op de camping vind je als gast veel rust, ruimte en natuur. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties.

Camping Si-Es-An richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen (tot ongeveer 10 jaar) en oudere gasten. 

samenwerking

De eerste samenwerking tussen NexHus en Camping Si-Es-An is gestart met de NexHus STUGA ofwel op Camping Si-Es-An worden ze verhuurd onder 4-persoons Tiny House ‘de Grutto’ en ‘de Tureluur’.

Camping Si-Es-An geeft aan geen standaard accommodaties te willen. En daarom is er nu gekozen voor twee NexHus STUGA huisjes. Jarno geeft aan: “We willen graag elke keer weer wat anders. Iets unieks maar ook iets wat natuurlijk is en ‘wegvalt’ in de natuur. We zijn gevallen op het ontwerp van de huisjes. En wat ook prettig werkt zijn de korte lijnen en de prettige communicatie met NexHus.”

De Tiny Houses, zijn ingericht door Instyle Concepts Zwolle. Camping Si-Es-An heeft al eerder een aantal projecten samen met hen uitgevoerd. In deze samenwerking wordt een hoop werk uit handen genomen en worden er slimme oplossingen gevonden voor het interieur in een compacte ruimte.

Rondom de huisjes heeft Camping Si-Es-An de paden aangelegd met houtsnippers en zijn de huisjes voorzien van een klein terrasje. De huisjes zijn geplaatst in de boswal waardoor het lijkt alsof ze echt in de natuur liggen. Dit geeft ook rust en privacy.

Toekomst!
Wat leuk is om te vertellen is dat er nog meer plannen op stapel staan. Als de tijd rijp is nemen we jullie daar graag in mee.

Bekijk de NexHus STUGA hier en/ of neem een kijkje in de Grutto of Tureluur op Camping Si-Es-An. Boek een nachtje voor de volle beleving.

Meer vragen over dit project of wilt u een keer samen de STUGA bekijken? Dat kan. Maak een afspraak met ons.