Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Jouw NexHus in het mooie Reestdal

voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Ontdek de unieke kans om te recreëren in het prachtige natuurgebied Het Reestdal op camping Si-Es-An in jouw NexHus. Ben je op zoek naar een fijn (vakantie)huis of een investeringsmogelijkheid? Onze NexHus-woningen bieden een perfecte balans tussen comfort, natuurlijke schoonheid en vrijetijdsvoorzieningen.

de Reestdal Hoeve

Beleef ultieme ontspanning op de Reestdal Hoeve van Camping Si-Es-An. Omringd door de rustige visvijver worden er 19 accommodaties in diverse uitvoeringen aangeboden, allemaal in de kenmerkende Scandinavische NexHus-stijl. Van de gezellige STUGA tot de ruime AVALON en de robuuste grote VIKING, er is voor elk wat wils. Neem een kijkje op de website en laat je verrassen!

We werken samen aan dit prachtige plan met Instyle Concepts en camping Si-Es-An.