Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

VAN DESIGN NAAR REALISATIE

ONTWERP

fase 1

De prachtige en veranderende natuur om ons heen is onze grootste inspiratiebron. Samen met de Scandinavische designtraditie zijn onze gebouwen gebaseerd op eenvoud, vakmanschap en authentieke materialen. We creëren designcollecties die vanaf het begin één doel hebben: schetsen tot het eindproduct; ontwerpen maken die generaties lang meegaan.

LANDSCHAP

fase 2

Ons principe is het ontwerpen van meer dan alleen een huis. Wij staan voor een volledige aanpak waar landschap, interieur en exterieur als één wordt samengebracht met zijn omgeving. Door deze aanpak ontstaat er een hoogwaardige woning waar rust, ruimte en privacy centraal staan.

PRODUCTIE

fase 3

NexHus heeft een eigen productieteam. Onze ervaren productiemanagers begeleiden en volgen het gehele productieproces van de eerste tekening tot het laatste minutieuze detail om een product van de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

FABRIEK

fase 4

Onze partner in Polen heeft een grote productiefaciliteit voor modulaire woningen. Alle medewerkers komen uit de bouw en hebben jarenlange ervaring in hun bouwspecialiteit. Hierdoor zijn al onze modules van de hoogste kwaliteit.

INSTALLATIE

fase 5

Een team van specialisten zorgt voor het transport van de fabriek naar de bouwplaats. Het installatieteam verzorgt de plaatsing en montage. Doordat zij betrokken zijn bij het gehele productieproces, zorgt dit voor een snelle en professionele plaatsing wat bijdraagt aan de efficiëntie van modulair bouwen.

INTERIEUR

fase 6

NexHus staat op alle mogelijke manieren voor kwaliteit en professionaliteit. Wij bieden de klant aan het interieur te verzorgen zodat de woningen de uitstraling krijgen waar wij voor staan. De beleving en het concept van het gebouw reflecteren we graag in het interieur. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de woning in te richten.