Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

PROJECTBOUW

Door de ervaring als specialist in modulaire huisvesting biedt NexHus voor elke huisvestingsvraag een passende oplossing.  Door modulair te bouwen zijn wij in staat om binnen no-time jouw wensen te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

 

PROJECT OPLOSSINGEN

Onze duurzame modules leveren we vooral aan business to business, zijn kant-en-klaar, direct te gebruiken en in een latere fase eventueel weer te verplaatsen. 

Dankzij onze ervaren medewerkers en flexibele productielocatie zijn we in staat je te begeleiden van het eerste ontwerp tot aan de uitvoering. Met NexHus zit je project altijd goed, en ben je zeker van een goed verhuurrendement vanwege: 

lage onderhoudskosten

 lage energie kosten

lange levensduur

hoge bezettingsgraad door de aantrekkelijkheid

RECREATIE​

De recreatiesector is sterk aan innoveren, de behoefte aan meer energie-efficiënte woningen is erg groot. NexHus biedt een diversiteit aan modellen aan en kan jouw woning(en) naar wens samenstellen, of je nu een tiny house wilt van 25m2 of een volwaardige ruime vakantie woning van c.a. 120m2. Dit kunnen wij realiseren.

Neem contact op.

Woningbouw

Huisvesting is een onderwerp dat hoog op de agenda staat binnen de bouwsector en de politiek. Onze woningen kunnen bijdragen aan het terugdringen van de woningnood en passen perfect in een bredere ontwikkeling om meer flexibiliteit te organiseren op de woningmarkt.

Door modulair te bouwen besparen we veel tijd, garanderen we kwaliteit en halveren we de CO2-uitstoot per project.

De kwaliteit en levensduur van onze (flex) woningen is vergelijkbaar met dat van permanente woningen. Onze woningen kunnen ook op tijdelijke locaties worden gebouwd en na 10 of 15 jaar nog verplaatst worden. Ze genereren daardoor mooie huurinkomsten waarmee de investeringen gedekt kunnen worden.

We helpen gemeentes en woningbouw coöperaties graag verder. Neem contact op.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) is een ontwikkelvorm waarbij een groep particulieren (collectief) volledige zeggenschap over de uiteindelijk te realiseren woningen heeft.

CPO´s zijn sterk in opkomst. Enerzijds omdat steeds meer mensen ‘het heft in eigen hand nemen’ als het om het realiseren van een woning gaat. Anderzijds omdat de behoefte aan kleine communities stijgt. Met dergelijke idealen kan het formele proces van ‘bouwen’ erg frustrerend zijn.  

NexHus bied een oplossing, door de eenvoud van het werken met het modulaire concept en de ondersteuning bij het realiseren van het project.