Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

ViKing

OVER DE Viking

Natuur en woonbeleving op zijn best!

De VIKING is een gewilde woning, omdat het relatief grote woonoppervlak veel mogelijkheden biedt. Je ervaart de luxe van een complete keuken en een sfeervolle woonkamer. Deze luxe woning bestaat uit modules, drie rechthoekige delen vormen een ruime, U-vorm rond een binnenplaats. Een flexibel plan waarbij twee levende ‘vleugels’ worden gescheiden door een centrale, open ruimte die perfect is voor gezelligheid en gezinsleven.

De VIKING 97 kan worden uitgevoerd met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken. Een woonkamer die verder loopt naar een veranda met uitzicht naar de prachtige natuur. Ook is er een bijkeuken en een berging. Uiteraard is de indeling variabel en afhankelijk van gebruik. 

In de VIKING ervaart u woongenot op maat en dat voor een aantrekkelijke prijs.

PREMIUM EXTERIEUR

De VIKING is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals Thermowood en gecoate metalen felsplaten. De coating op deze platen heeft een zeer lange levensduur en is uitermate goed bestand tegen corrosie en UV-licht. De VIKING kan ook geleverd worden met fraaie terraselementen waardoor u fijn buiten kan zitten. 

PREMIUM INTERIEUR

Het terras creëert een vloeiende overgang tussen buiten en binnen. De grote glazen schuifpui geeft de living een open karakter. U richt uw eigen woonkamer in zoals u dat zelf wilt, heel dicht bij de natuur. 

Slaapkamer en badkamer daarentegen hebben vooral een besloten karakter. Wel zo prettig. De compacte keuken is uiteraard voorzien van alle moderne gemakken die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De luxe compacte badkamers zijn ook uitstekend met o.a. ruime bad of douche, design wastafel en een toilet. Er is zelf ruimte voor een berging en bijkeuken.

De grote ramen geven de woning een ruimtelijk gevoel, zorgen voor een prettige
lichtinval en geven een prachtig panoramisch uitzicht.

STANDAARD AFMETINGEN

uitgangspunt

Het model VIKING is 97m2. Het model bestaat uit meerdere units en passen meestal op 2 diepladers.

Dit model is ontworpen om gemakkelijk te kunnen voldoen aan o.a. het Nederlandse-, Duitse  en Belgische eisen. Met de juiste fundering is dit model op praktisch elk perceel te gebruiken.

CONFIGURATIE & PLATTEGRONDEN

Van design naar realisatie

bekijk het process!

Met onze inspirerende ontwerpen en unieke oplossingen voor onderhoudsarme gebouwen hebben we mensen geholpen opnieuw te bedenken hoe ze meer kunnen genieten van het buitenleven

Modulaire Prefab Gebouwen