SLIMME WOONOPLOSSINGEN

RECREATIE WONINGEN

Steeds meer mensen willen een stuk grond in de natuur of aan het water om een ‘tweede huis’ in te richten en hun eigen droomplek te creëren. In plaats van vakanties verder weg, willen we investeren in een prachtig nieuw vakantiehuis waar we kunnen genieten van vrije weekenden en vakanties. 

Koop een NexHus en ga zorgeloos genieten op een plek waar je lekker tot rust komt.

FLEXWONINGEN

Huisvesting is een onderwerp dat hoog op de agenda staat binnen de bouwsector en de politiek. We kampen al geruime tijd met een enorm tekort aan betaalbare woningen.

Onze Flexwoningen kunnen op een eenvoudige manier gekoppeld, geschakeld en gestapeld worden. Hierdoor wij in staat zijn om in snel tempo woningen te realiseren voor zowel voor tijdelijke- als permanente huisvesting.

Ben jij een spoedzoeker? Wij willen alle starters, studenten, alleenstaanden en statushouders graag aan een woning helpen.

SENIOREN & MANTELZORG WONINGEN

Veel ouderen willen verhuizen naar een passende woning, maar die woningen zijn er niet of nauwelijks. Onze woningen zijn gelijkvloers en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen uitgerust worden met speciale voorzieningen in badkamer en toilet. Hierdoor kunnen ouderen zo zelfstandig en vitaal mogelijk blijven wonen in een comfortabele leefomgeving.  

Geen langdurige bouwprocedures. Geen stof, herrie of andere bouwoverlast.  Wacht niet langer met je woonzorgen en koop een (zorg)woning van NexHus.

WOONOPLOSSINGEN

Met tal van configuraties bied ons assortiment een oplossing voor bijna alle mogelijkheden. Of het nu een recreatiewoning, starterswoning of een afgelegen privéverblijf in niemandsland is. Uitbreiden, aanpassen, downsizen of verplaatsen alles is mogelijk.

De producten van NexHus zijn breed toepasbaar en daarmee ook uitermate geschikt voor huisvesting van starters, studenten, senioren en mantelzorg.

De kwaliteit is kan volledig conform permanente bouwbesluit om de flexibiliteit en schaalbaarheid in de toekomst te kunnen waarborgen. Stel jouw woning samen naar behoefte, budget en beschikbare ruimte.

MAATWERK

Ondek wat er mogelijk is

Uiteraard kunt u inspiratie ontlenen aan onze voorbeeldmodellen, maar schroom niet en neem ons mee in uw ideeën. Binnen onze modulaire mogelijkheden denken we graag mee in het ontwerp van uw eigen exclusieve modulaire woning.

Van design naar realisatie

bekijk het process!

Met onze inspirerende ontwerpen en unieke oplossingen voor onderhoudsarme gebouwen hebaben we mensen geholpen opnieuw te bedenken hoe ze hun buitenruimte kunnen gebruiken. Van sportscholen en kantoren tot muziekkamers en chillout-ruimtes in de tuin, breng leven in uw tuin met een gebouw van NexHus.

Modulaire Prefab Gebouwen