Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

OVER ONS

ONS DOEL

Mens, natuur en architectuur met elkaar verbinden

NexHus wil ruimtes creëren waarin stress afneemt, productiviteit wordt verhoogd, en het algehele welzijn van de mens verbeterd. Dit doen we door in onze ontwerpen verbinding met de natuur te creëren. Het integreren van natuur in een gebouw is niet alleen een luxe, maar een logische economische investering in gezondheid, welzijn en productiviteit.

Of dat nu in de stad is, bij een rivier, op het strand, in de bergen, in het bos, op een vakantiepark of in je eigen tuin. We creëren plekken om te ontsnappen aan de “dagelijkse sleur”, en waar je lekker tot rust kan komen.

GEZONDER

Gezonder leven met NexHus

Of je nu uitwaait op het strand, vanuit je schommelstoel kijkt op het groen of de aardse geuren van een bos opsnuift, de verbinding met de natuur stimuleert en inspireert altijd in positieve zin.

Wij zijn ervan overtuigd dat de natuur onze kwaliteit van leven sterk verbetert en houden daarom bij elk ontwerp vooral rekening met leefbaarheid en gezondheid van de gebruikers en zorgen voor systematische en weloverwogen integratie van de natuur in de leefomgeving. Zo creëren we plekken waarin mensen zich vitaler, gezonder en gelukkiger gaan voelen. 

ARCHITECTEN

Onze architecten in een paar woorden

Onze architecten zijn innovatief, duurzaam, pragmatisch, speels en denken hier en daar met twist. Met liefde voor details en een scherp oog voor het milieu, resulteert dit in spectaculaire en comfortabele woningen en bijgebouwen.

Bij de ontwikkeling van onze verblijven kijken we niet alleen naar het modulaire design. We werken altijd volgens een integrale benadering. Landschap, interieur en exterieur worden daarbij als één geheel gezien. 

NATUUR

De natuur als grootste inspiratiebron

De kerngedachte bij elk ontwerp is dat we de natuur dichterbij brengen. Dit realiseren we o.a. door veel daglicht, planten, frisse lucht, en uitzicht op groen en/of op het water te gebruiken.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, patronen en vormen die geassocieerd worden met de natuur. Denk aan het gebruik van hout en ronde, organische of pure vormen die samen met hoogwaardige luxe materialen een harmonieus en warm geheel vormen.

pexels-karolina-grabowska-4219527

BUITENLEVEN ERVAREN

Stijl en comfort in perfecte harmonie

Elke NexHus woning staat in verbinding met de omgeving, waardoor rust, ruimte, privacy en plezier centraal staan. We zoeken synergie met het omringende landschap wat voor extra natuurbeleving zorgt.

MODULAIR BOUWEN

Het is net bouwen met lego

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen in de fabriek worden geproduceerd. Die gefabriceerde modules transporteert men vervolgens naar de bouwplaats en monteert men op korte tijd tot één gebouw.

Wij werken met gestandaardiseerde modules die we eigenlijk als grote LEGO-stenen gebruiken. Iedere module heeft een standaardbreedte tussen de van 3 en 3,5 meter en lengtes lopen uiteen van vanaf 4, 6, 9 tot 12 meter. Je kan ze ‘los’ neerzetten, maar we kunnen ze ook schakelen of stapelen tot maximaal 3 hoog.

Het schakelen en stapelen gebeurt op de bouwlocatie met een hijskraan. Doordat de gebouwen demontabel, verplaatsbaar en aanpasbaar zijn, blijft er altijd de mogelijkheid om het gebouw later uit te breiden, in te krimpen of na bijvoorbeeld 15 jaar nog eens te verplaatsen.

LEGO BOUWSTEEN 4

BOUWMETHODE

De slimme oplossing voor snel bouwen

Staalframebouw is een slimme oplossing voor wie geïnteresseerd is in snel en efficiënt duurzaam (prefab) bouwen. De voordelen en mogelijkheden van dit bouwsysteem zijn legio. Deze innovatieve bouwmethodiek combineert de pluspunten van houtskeletbouw met de pluspunten van koudgewalst staal: duurzaam, bouwsnelheid, lichter van gewicht, maatvast, constructieve vrijheid, minder gevoelig voor klimaatinvloeden én bestand tegen ongedierte en schimmels.

ONTZORGEN

Het hele proces onder één dak

Bij NexHus vindt het hele proces plaats onder één dak, van ontwerp tot productie en van landschapsarchitectuur tot inrichting kunnen we verzorgen. 

We bereiken deze doelen door het productieproces met 95% te automatiseren. Niet op locatie, maar in de fabriek! 

Onze ervaring, onze kwalitatief hoogwaardige businesspartners en een uitgebreid netwerk van leveranciers bieden de zekerheid van snelle levering en van een toereikende capaciteit.

Productie

Alle ervaring in huis

In onze productiehal in Polen werken vijfentwintig medewerkers. Dit zijn allemaal vakmensen. Zonder uitzondering hebben ze verstand van zaken en kunnen ze met hun handen maken wat hun ogen op de bouwtekening zien. Daarom zijn we trots op onze mensen. En blij met ze, net als met onze klanten!

WAAROM NEXHUS?

Betaalbaar je eigen woning of buitenverblijf laten bouwen

We hebben innovatieve ontwerpen die passen bij modern en duurzaam wonen en werken. We kunnen produceren, leveren en installeren in een fractie van de tijd ten opzichte van traditioneel bouwen, maar met de kwaliteit en vakmanschap gebouwd om lang mee te gaan.

Flexibiliteit in ontwerp

We hebben een breed scala aan vooraf ontworpen woningen en buitenverblijven klaar staan om jouw ruimtebehoefte in te vullen. Van het kleinste tuinkantoor tot een volledige villa. Zit uw type er niet tussen, dan kunnen we zelfs werken aan een op maat gemaakte oplossing.

Snelheid & efficiëntie

Off-site, modulaire bouwmethoden stellen ons in staat om onze werkzaamheden te stroomlijnen, waardoor we de verstoring voor jou en jouw werk- of privéleven tot een minimum beperken. Minder tijd op locatie vermindert ook het risico van onwetendheid en het potentieel van stijgende kosten.

Duurzaam

Modulaire gebouwen hoeven geen concessies te doen aan levensduur of comfort. We ontwerpen in hoogwaardige componenten en details die robuust genoeg zijn om de tand des tijds te doorstaan. Ook streven we altijd naar een zuinig water- en energieverbruik. 

Circulair

NexHus-modules zijn zowel in hun geheel, als in losse onderdelen herbruikbaar (demontabel en remontabel). Grondstoffen worden niet uitgeput en de afvalproductie blijft minimaal. Zo houden we de natuurlijke- en technologische kringloop gesloten. 

Biobased

Er wordt maximaal gebruik gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Zo houden we de natuurlijke kringlopen gesloten. Bovendien beschikken natuurlijke materialen over de eigenschap dat ze grote hoeveelheden CO2 kunnen opslaan.

Gezond

Door het gebruik van natuurlijke materialen ontwikkelen wij geen “plastic zakken”, maar gezonde huizen van natuurlijke, ademende materialen. Naast een gezonder binnenklimaat hebben natuurlijke materialen direct positief invloed zowel de mentale als fysieke gezondheid.

Flexibel in gebruik

Nog een grote troef is de flexibiliteit. Het is mogelijk om je woning later te verplaatsen en je kan zelfs je modulaire woning uitbreiden door één of meerdere extra modules bij te plaatsen.

Architectuur

Eigentijds, functioneel en luxueus, onze ontwerpen zijn doelbewust gecreëerd om harmonieus te integreren met de omgeving. Daarbij komt de liefde voor Scandinavisch design en hierdoor kan je betaalbaar bouwen onder architectuur!

Comfort

Bij de verlichting, ventilatie, temperatuur, frisse lucht en techniek houden we altijd rekening met de gebruikers. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje, om te profiteren van het grootst mogelijke comfort in je huis.

Betaalbaar

Diverse ontwerpen zijn uitgewerkt, constructie berekeningen en werkvoorbereiding is al eens uitgevoerd , dat betekend minderkosten.  Ook verkorten de bouwtijd tot wel 30% in de fabriek, en de montagetijd op de bouwplaats is flink minder. Modulair bouwen blijft dus goed betaalbaar.

Kwaliteit

We bouwen in de fabriek onder gecontroleerde omstandigheden en volgens een gestandaardiseerd proces. Automatisering en robotisering zorgen voor een hoge arbeidsproductiviteit. Externe factoren zoals het weer spelen geen rol. Hierdoor zijn we in staat om continu de hoogste kwaliteit te leveren.

Fun

Plezier geeft het leven zin. Mag het nog een beetje meer zijn? Bij NexHus komen we graag in contact met gelijkgestemde mensen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier en beter maken. We proberen het energieverbruik te minimaliseren en natuurlijke hulpbronnen te sparen. Doe mee en veel plezier met je Nex(t)Hus!