Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

WONINGEN

STANDAARD MODELLEN

Laat je verrassen door onze ontwerpen 

AVALON serie

DUTCHA serie

HALLR serie

EINAR serie

STUGA serie

VIKING serie

WOONOPLOSSINGEN

WOON- OPLOSSINGEN

woningen die meebewegen met de behoeften in de markt

Met tal van configuraties biedt ons assortiment een oplossing voor bijna alle inrichtingen en vormgeving van de NexHus woningen. Of het nu een recreatiewoning, mantelzorgwoning, of een afgelegen privéverblijf in niemandsland is. Uitbreiden, aanpassen, downsizen of verplaatsen, alles is mogelijk.

De producten van NexHus zijn breed toepasbaar en daarmee ook uitermate geschikt voor huisvesting van o.a. starters, studenten, senioren en mantelzorg.

De kwaliteit is conform permanent bouwbesluit om de flexibiliteit en schaalbaarheid in de toekomst te kunnen waarborgen. Lees meer in over de toepassingsmogelijkheden in woonoplossingen.

MAATWERK

Stel jouw woning samen

Stel jouw woning samen naar behoefte, budget en beschikbare ruimte. Uiteraard kan je inspiratie ontlenen aan onze standaard modellen, maar schroom niet en neem ons mee in uw ideeën. Binnen onze modulaire mogelijkheden denken we graag mee in het ontwerp van jouw eigen exclusieve modulaire woning.

TECHNISCHE SAMENSTELLING

Voor alle NexHus woningen gebruiken we zo veel mogelijk Co2 neutrale bouwmaterialen, die gezamenlijk zorgen voor een robuuste constructie. Met alleen de juiste materialen ben je er nog niet. Ook de toepassing ervan speelt net zo’n belangrijke rol.

NexHus woningen zijn lief voor het milieu én voor hun bewoners. Deze combinatie vraagt om een speciale aanpak. Wij leggen je graag uit hoe onze NexHus woningen in elkaar zitten.

KEUKENs

intelligent ontworpen luxe keukens

De standaard keukens die we installeren zijn een mooie oplossing die past bij de ruimte in het huis. Als je geen zin hebt om een boel beslissingen te nemen, bespaar je op de vooraf ontworpen keukens zowel tijd als geld.

In onze intelligent ontworpen luxe keukens, met stijl en functionaliteit vind je alles wat je nodig hebt, op de juiste plek en met de beste apparaten.

Het zijn moderne keukens voor de gastronomische kok van vandaag. Ruim en praktisch.

Badkamers

moderne luxe is de standaard

Modern ontworpen, ruime en volledig uitgeruste badkamers voor maximale ontspanning en revitalisering. De badkamers zijn compleet met krachtige douche en een vleugje luxe. 

SLAAPKAMERs

voor rust en ontspanning

Een ruime keuze aan indelingen en slaapoplossingen. Ontworpen met stijl voor rust en ontspanning, indien gewenst leveren we inclusief comfortabele bedden en matrassen of zelf inclusief slimme opbergoplossingen met ruime kledingkasten voor een maximale benutting van de ruimte.

Van design naar realisatie

bekijk het proces!

Met onze inspirerende ontwerpen en unieke oplossingen voor onderhoudsarme gebouwen hebben we mensen geholpen opnieuw te bedenken hoe ze hun buitenruimte kunnen gebruiken. Van sportscholen en kantoren tot muziekkamers en chill-out-ruimtes in de tuin. 

Wat is jouw Nex(t)Hus?

Modulaire Prefab Gebouwen