Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Klik dan hier om te bellen.

BUITENVERBLIJVEN

TYPE BUITENVERBLIJVEN

jouw hobby ervaren in stijl

Als je onze brochure doorbladert, zie je een breed aanbod aan buitenverblijven. Je zal ook ontdekken dat we al onze gebouwen kunnen aanpassen, op het gebied van gebruik, kleur of afwerking, wij proberen altijd aan uw wensen te voldoen. 

Er zijn echter bepaalde elementen die we standaard leveren. Zo zijn al onze buitenverblijven volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas. Dit is een belangrijke afweging, aangezien het weer nogal kan variëren. Een buitenkantoor kan bijvoorbeeld een oven zijn in de zomer en een koelkast in de winter en zal niet comfortabel zijn in het gebruik. Onze isolatie zorgt ervoor dat je ‘s zomers niet oververhit raakt en ‘s winters lekker warm blijft. 

Onze buitenverblijven worden aangepast aan jouw ruimte, smaak en budget en ze kunnen dus voor een grote verscheidenheid aan toepassingen worden gebruikt.

TUINKAMERS

Een tuinkamer kan gezien worden als een tweede woonkamer midden in het groen van je tuin, waardoor het buitengevoel naar binnen komt. Het brengt een heerlijke sfeer en doordat je een onbelemmerd uitzicht hebt op je tuin én veel lichtinval hebt. Hierdoor is dit al snel de favoriete hang out, waar je niet meer zonder kunt. Zo creëer je extra ruimte om te ademen.

TUINKANTOOR

Om thuis te werken heb je een geschikte werkplek nodig. Bijvoorbeeld in een afleidingsvrij tuinkantoor van NexHus. Hier heb je ruimte voor focus, tussen het groen van uw tuin. Onze modules zijn geschikt voor alle seizoenen. Ontvang jouw collega’s of relaties in stijl in een comfortabel tuinkantoor dat is voorzien van alle gemakken. 

MUZIEKSTUDIO

Veel muzikanten dromen over een studio bij huis. Gewoon om hun muziek op te kunnen nemen of om samen te spelen. Of het nu gaat om een eenpersoonsruimte of een ruimte voor kleine groepen. Wij hebben de oplossing om te oefenen in een geluiddichte muziekstudio in jouw tuin. Dit kan allemaal zonder de rust van het woonhuis of die van de buren te verstoren. 

B&B of guesthouse

Hou je ervan om gasten, vrienden en familie te ontvangen en te entertainen? Je kunt een ruimte in jouw tuin bouwen en omtoveren tot een luxueus gastenverblijf. Stijlvol, groots en met voorzieningen die jouw gasten verwennen. 

Het gastenverblijf is natuurlijk ook te verhuren als Bed-and-Breakfast. Zo wordt een buitenverblijf al snel rendabel!

HOME GYM

Gezond leven en fit blijven, wie wil dat niet? Is het tijd om een Home Gym te maken? Wij helpen je graag. Volledige spiegelwanden, extra hoogte voor oefeningen, sanitair,  waterkoeler en zelfs vloercontactdozen om slepende kabels te voorkomen.

Ontdek hoe wij onze modules ontwerpen naar een perfecte gym waar jij samen met jouw vrienden, familie en/of klanten heerlijk kan bewegen.

WELLNESS

Wellness gaat om genieten, rust vinden en je gedachten verzetten. Het hebben van een sauna of bubbelbad kan in zoveel opzichten voordeel opleveren. Het verbetert je bloedsomloop, spoelt gifstoffen uit het lichaam verminderd stress en het risico op hart- en vaatziekten. 

Creëer een warme ruimte met een sauna of spa in je tuin. Altijd geopend. Geniet simpelweg van de aandacht voor jouzelf in je elegante NexHus Wellness.

SPEELKAMER, Man Cave of She Shed

Ontsnap aan de dagelijkse bezigheden op een plek op slechts een steenworp afstand van je achterdeur. In je eigen speelkamer, Man Cave of She Shed. Het is een plek waar je kan rusten en herstellen van de druk van alledaagse leven. Wat je interesses ook zijn, van poolen, pingpong, tafelvoetbal, darts, kunst of andere hobby’s. We kunnen een speelkamer bouwen om het hele jaar door te ontspannen en genieten.

Poolhouse

Wij kunnen het perfecte Poolhouse voor jou maken. We nemen al je wensen en zwembadvereisten hierin mee. Inclusief douche en kleedkamers met radiatoren voor warme handdoeken, pomp- en filterkamers, veilige chemische opslag samen met reinigingsapparatuur. Netjes weggewerkt in bijvoorbeeld een kast. 

Praktijkruimte

Heb je gedroomd van een eigen onderneming in je achtertuin?

Een praktijkruimte kan gebruikt worden door bijvoorbeeld een podoloog, pedicure of kapsalon maar het is ook mogelijk om voor u als logopedist, mediator, fysiotherapie of coach uw praktijkruimte op maat te maken.

We denken daarbij graag mee over handige faciliteiten die u gebruikt tijdens een behandeling. Door middel van een 3D programma wordt alles in kaart gebracht en op schaal ingetekend. Hierdoor krijgt u vooraf al een goede indruk hoe uw indeling er uit gaat zien.

Wij kunnen uw ideale werkruimte creëren, geheel afgestemd op uw wensen.

Bioscoopruimte

Een bioscoop in de tuin geeft je de mogelijkheid om de volledig ervaring van een fantastische film te hebben in je achtertuin. Een eigen filmzaal waar je geen popcorn tussen de zitting vindt, niemand praat door de beste stukjes van de films! Jij kan met familie of vrienden ontspannen in het comfort van je eigen Nexhus thuisbioscoop.

yoga- en meditatieruimte

Over de hele wereld worden yogalessen aangeboden. Heb jij de smaak te pakken? Yoga is het fijnste in een groene, rustige omgeving dus je tuin is een uitgelezen plek. Bij regen of kou kan alleen jij, of kan je samen met vrienden of klanten ontspannen in het comfort van je eigen Nexhus Yoga studio.

Tijdens yoga is het prettig als de ruimte voldoende verlicht is. We creëren daarom graag je yoga- en meditatieruimte met grote ramen, die veel daglicht binnenlaten. Uiteraard kan je dit met raambekleding wat verminderen. Om te mediteren heb je namelijk een wat minder verlichte ruimte nodig. Koop je NexHus en Relax.

Van design naar realisatie

bekijk het process!

Met onze inspirerende ontwerpen en unieke oplossingen voor onderhoudsarme gebouwen hebaben we mensen geholpen opnieuw te bedenken hoe ze hun buitenruimte kunnen gebruiken. Van sportscholen en kantoren tot muziekkamers en chillout-ruimtes in de tuin, breng leven in uw tuin met een gebouw van NexHus.

Modulaire Prefab Gebouwen